În perioada 12 – 19 Ianuarei 2023 a avut loc tabăra de iarnă destinată copiilor și tinerilor diagnosticați cu insuficiență renală cronică, în Cluj Napoca, la Hotel Univers T, organizată după o pauză de 2 ani. Anul acesta tabăra s-a numit ”Zâmbet de copil” – în Memoriam Nora Lucia Eros , însă asociația a dedicat această tabără și în memoriam celorlalți 2 beneficiari deveniți îngeri în 2022 mult prea devreme: Gavrilă Nicușor și Flutur Andrei Ionuț.

La această tabără au participat 30 de persoane, copii și tineri dependenți de hemodializă și cu transplant renal, împreună cu insoțitorii lor și voluntari ai asociației. Timp de 7 zile aceștia s-au bucurat de activtăți diverse menite să le aducă bucuria de a trăi clipa și de a mai adăuga amintiri frumoase în arhiva vieții lor foarte încercată de provocările pe care le aduce o boală cronică.

Enumărăm doar câteva dintre aceste activități: petrecerea ”de revelion” organizată cu ocazia reîntâlnirii, seara cadourilor, ateliere de terapie prin artă: decorarea unor căni și imprimarea cănilor cu numele fiecărui participant la tabără, activitate cu cățeii de terapie, vizită la Salina Turda, seară de film, karaoke, ieșire la bowling și multe alte activități de socializare.

Le mulțumim din suflet Asociației Derzelas, Asociației Dog Assist și Adrianei Petre pentru implicarea lor în desfășurarea activităților.

Un mare mulțumesc le transmitem pe această cale și sponsorilor noștri fără de care nimic din toate acestea nu ar fi fost posibil.

Tabără de Iarnă ”Zâmbet de copil” – în Memoriam Nora Lucia Eros

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *