Zumbathonul caritabil de anul acesta s-a desfășurat în parcul Central din Cluj-Napoca, în data de 02 Iulie și a avut ca scop strângerea de fonduri pentru noul Centru de Recreere și Recuperare “Colt de Rai” care urmează să fie înființat de asociația noastră. La distracție au luat parte atât comunitatea Zumba din Cluj cât și toate persoanele care au vrut sa doneze pentru cauza susținută de asociația noastră sau să facă puțină mișcare în ritmuri de muzică.

Seara, membrii asociației s-au deplasat la pensiunea Lara&Mara, unde au avut parte de 2 zile de socializare, foc de tabără,  mâncare bună, scăldat în ciubere cu apă caldă, plimbări prin pădure, aer curat, peisaj de basm.

Au luat parte la această aventura 28 de copii și tineri dependenți de hemodializă, transplant renal functional și insuficiență renala cronică tratată prin autosondare si apartinatori.

Mulțumim tuturor sponsorilor care le oferă din inimă clipe de fericire copiilor și tinerilor dependenți de dializă îngrijiți prin Asociația pentru Solidaritate și Empatie Delia Grădinaru.

link media

Zumbathon 2021, Excursie la Valea Ierii, Pensiunea Lara&Mara, Iulie 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *